Bavaria Bavaria er ikke en tradisjonell forhandler, men en aktiv aktør som siden 1996 har jobbet for å skape det beste forhandleralternativet for kresne, bilinteresserte kunder som vil oppleve både kjøreglede og eierglede.

Jæren Golfklubb har forhandlet frem gode medlemsfordeler ved kjøp av ny BMW. Vi har gleden av å tilby deg  8 % rabatt på kjøp av nye BMW.

Bryne Kro & Hotell Bryne Kro & Hotell er en familiebedrift, startet i 1986 av familien Otto. I dag er det andre generasjon som driver stedet.  Så kan du spørre: Betyr det noe at vi er familiedrevet? For oss betyr det masse, selvsagt, vi fører videre noe vi tror på. Vi er sikre på at det betyr noe for deg også, eller rettere sagt: for opplevelsen din når du er her. Du kommer til å føle det hjemmekoselige, det uformelle og nære. Kjenne at du er en av oss.

Glødefisk Vi er Glødefisk. Vi lager reklame. Vi vet at den gode idéen blir lagt merke til. Den engasjerer og underholder. Vi vet også at den som våger, vinner. God markedskommunikasjon bygget på sterke idéer og stødig form er en lønnsom investering. Og et konkurransefortrinn, ikke minst i markeder der produkter ellers er så like at de ­framstår som kloninger. God reklame bygger sterke merker. Vi finner ikke opp kruttet, men vi elsker å få det til å smelle på nye måter. Om det skjer i avisa eller på Facebook er sekundært.

Jærbladet Jærbladet er en avis som har hovedkontor på Bryne i Time kommune på Jæren. Avisen kommer ut tre ganger i uka. Den dekker jærkommunene Hå, Time og Klepp. Avisen ble stiftet i 1949 av Jon Fatnes.

Grunn-Service AS Grunn-Service AS på Bryne er et grunnentreprenørfirma som ble etablert i 1985. Vi jobber hovedsakelig inn mot det profesjonelle markedet, med kunder som kommuner, fylkeskommune, entreprenører og profesjonelle utbyggere. Vi har lang erfaring i bransjen og har stort fokus på å holde et faglig høyt nivå i utførelsen av våre arbeider. Våre jobber er oftest i Sør-Rogaland, men vi tar også på oss oppdrag utenfor dette området. Våre fagfolk har bred kompetanse innenfor ulike fagområder. Sammen finner vi gode løsninger som sikrer god kvalitet på vårt arbeid.

Bohus Våre 1300 dedikerte medarbeidere etterstreber daglig å leve etter våre verdier som er Fristende, Opptur og Troverdig. Bohus tilbyr et meget bredt utvalg av møbler og interiørprodukter til meget gode priser. Medlemmer i Jæren Golfklubb får 10% rabatt på alle ORDINÆRE varer i varehuset på Bryne. Gjelder ved fremvisning av medlemstag (bilde av denne).

Rogalandshus Rogalandshus AS er et jærsk byggefirma som satser på god kvalitet og nært samarbeid med byggherren. For deg som kunde gir det ekstra trygghet å vite at ditt oppdrag håndteres av lokale fagfolk som har forankring i en bedrift med solid økonomi og gode fremtidsutsikter. Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i alle ledd, og strekker oss langt for å gjøre det lille ekstra!

Gann Tre I Gann Tre liker vi oss på toppen. Det var der vi startet i 1984, med produksjon av takstoler. Tre år etter byttet vi fokus, og satset på komplette bygg. Og takstolen ble med oss videre, som logo for Gann Tre. Med over 35 år bak oss og mer enn 50 ansatte, har Gann Tre blitt en voksen bedrift. En bedrift med en innholdsrik historie og med erfaring fra både oppturer og nedturer. Med mye å se tilbake på. Men først og fremst mye å bygge videre på, for vi foretrekker å se fremover: Satse, utvikle og bygge. Derfor har vi slått oss til på Bjorhaug på Nærbø. I eget hus – under egne takstoler, rett og slett. Her ligger alt godt til rette, både for oss og for regionen. For slik takstolen har vært med som et viktig element gjennom Gann Tre sin stadige vekst og utvikling, skal Gann Tre være med som pådriver i utviklingen av regionen.

Bjørnsen Advokatfirma God advokathjelp krever inngående fagkompetanse, bransjeforståelse og et nært samspill med kunden. Bjørnsen Advokatfirma har rendyrket forretningsområdene eiendomsrett og entrepriserett samt avtale- og kontraktsrett. Vi bistår store og små aktører i eiendoms-, bygge-, og anleggsbransjen. Vi hjelper også bedrifter innen mekanisk industri samt leverandører til oljeindustrien.

NOOVA – Det er forskjell på strømpris og energikostnader. Da jeg innså at vi hadde kompetanse til å avdekke ulogisk forbruk på vegne av bedrifter, startet jeg opp, sier Noova-gründer, Morten Eide. I dag omsetter Noova for ca 500 mnok og har over 2000 bedriftskunder.

Ålgård Landbrukssenter A-K maskiner er landets ledende private leverandør av maskiner og redskaper til landbruks- og anleggsbransjen. Virksomheten er organisert som en landsdekkende kjede med 40 salgs- og servicepunkter, 250 medarbeidere og en omsetning på NOK 1.100 mill. A-K maskiner er en del av Bertel O. Steen konsernet. Bertel O. Steen AS med datterselskaper er et av Norges største service- og handelsselskap. I 2014 hadde konsernet en omsetning på 10 milliarder.

Montêr Montér er en del av Optimera AS, Norges største byggevarekjede. Vi har 138 Montér byggevarehus fra nord til sør, fulle av byggevarer for gjør-det-selv-markedet, byggmesterne og håndverkerne. Vi i Montér er opptatt av å hjelpe deg med dine prosjekter, uansett om du skal bygge garasje, trenger nytt kjøkken eller bare en ny gressklipper.

Jæren Overflatebehandling Jæren Overflatebehandling ble etablert av brødrene Kenneth og Rune Sikveland i 2004. Begge er fortsatt aktive i bedriften og deres gründermentalitet er blitt en del av bedriftskulturen. Vi er et kompetent og løsningsorientert arbeidslag som legger stor flid i arbeidet. Om det kreves, snur vi oss fort rundt. Som regel finner vi en løsning. Dessuten liker vi utfordringer.

Klinikk for Alle Klinikken ligger i 1. etasje i Hulda Garborgsveg 9 med  en stor parkeringsplass vis a vis klinikken (Easy Park). Kommer du med offentlig transport er det 2 minutters gange (retning nord øst) fra Bryne Stasjon (tog/buss). Er du gravid eller ønsker å bestille time til et spedbarn/barn?
Ring klinikken slik at vi får satt deg opp hos riktig terapeut.

Bryne FK Bryne FK ble stiftet 10.04.1926. Det er fastslått i lagets første lov som finnes i håndskrevet utgave, og som sammen med innmeldelsesblanketten ble sendt til Norges Fotballforbund den 28.02.1929, signert av Ola M. Vaaland som formann. Det er det første offisielle dokumentet som finnes i laget. Navnet var Bryne Fotball-lag. De faktiske forholdene omkring stiftelsen er noe uklare fordi det ikke finnes noen protokoll fra de første årene. Den første protokollen starter i 1937. Fra da av har vi sikre kilder som kan dokumenteres.

inGolf365 Ubemannet golfsimulator, døgnåpent, 365 dager i åretLodevegen 360, 4365 Nærbø. Er du medlem av Jæren golfklubb koster det kun kroner 2200,- å bli medlem. Da kan man spille så mye man ønsker i ett år.

Jæren Sparebank Jæren Sparebank er en jærsk lokalbank, et resultatet av sammenslåingen av Time Sparebank (siden 1911) og Klepp Sparebank (siden 1923). Jæren Sparebank er en uavhengig sparebank som bestemmer selv. Av jærbuer. For jærbuer. Jæren Sparebank er en alliansebank i Eika-gruppen, som er et riksdekkende samarbeid mellom 69 lokale sparebanker og OBOS. Jæren Sparebank er aktiv pådriver som tredje største bank i alliansen.

Time Elektro Time Elektro AS er en registrert el-installasjonsbedrift som ble etablert i 1991. Bedriften har 40 ansatte og er etablert med kontor og lager i Vesthagen 4 vis a vis Bohus på Bryne. Vi har en sunn økonomi der alle aksjer eies av ansatte. Forretningsideen til Time Elektro AS er å være den ledende elektrikeren innenfor el-installasjon på Jæren. Vi vektlegger høy, faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning og tilpasning. Time Elektro AS anser det som viktig å være en ansvarlig bedrift overfor lokalsamfunnet. Vi satser på lokal rekruttering og bidrar med arbeidsplasser i våre nabokommuner, og har derfor alltid flere lærlinger i bedriften.

Ådal Maskinering Årdal Maskinering ble etablert høsten 1997 av Jørn Arve Årdal, da som eneste ansatt. Vi opplevde stor vekst, og i 2003 flyttet vi til nye lokaler på over 1000 m2. Vi har spesialisert oss på produksjon etter bestilling, og har ingen egne produkter. 95 prosent av produksjonen er oljerelatert. Vi er en moderne og innovativ bedrift med høy kvalitet på produkter og god leveringsdyktighet.

ACsenteret Alt innen varmepumper. Vi tilbyr stort utvalg i alle prisklasser fra flere produsenter. Vår lange erfaring gjør oss i stand til å finne den riktige varmepumpeløsningen til deg.

Secant – Rådgivning og regnskap. Secant AS tar gjerne oppdrag av mindre eller lengre varighet innen økonomistyring, regnskapsføring og rådgivning. Secant er et uavhengig regnskap- og rådgivningsselskap. Våre medarbeidere har bred erfaring fra regnskapsføring, strategisk økonomistyring, utarbeidelse av analyser/prognose/budsjettering, bank og finansiering, og har som mål å være økonomisjefen til små og mellomstore bedrifter med hovedsete i Rogaland.

Vesthor Bygg ASVesthor Bygg AS i Nærbø i Hå kommune driver innen bransjen bygg.

Eiendomsmegler 1 EiendomsMegler 1-alliansen er landets største leverandør av eiendomsmeglertjenester. Hver dag er våre 933 medarbeidere i full sving med å hjelpe folk over hele landet, og guider dem gjennom både kjøp og salg av bolig, fritidseiendom og prosjekt- og næringseiendom.

Glassmester Einar Knutsen Fra bare å ha vært et produkt som skulle beskytte mot vær og vind samt slippe lys inn i bygget, kan glass i dag fylle en mengde funksjoner. Hos Glassmester Einar Knutsen AS er det kun fantasien som setter begrensninger. Glassmester Einar Knutsen AS er en tradisjonsrik familiebedrift som har eksistert i over 40 år. Nå har sønnen Mads Knutsen overtatt hovedansvaret for firmaet, men far og grunnlegger Einar er fremdeles med på laget. Sammen skaper de en kvalitetsbedrift som vet hva glass byr på av muligheter.

Hå Rugeri Hå Rugeri ble etablert i 1995. I dag, 25 år senere, klekker vi hver tredje norske kylling. Målet vårt er enkelt og greit: Vi skal levere verdens beste kyllinger til verdens beste slaktekyllingprodusenter! Det har vært travle år med jevn vekst. Første driftsår ble det produsert rundt to millioner kyllinger. I 2020 skal vi levere nærmere 24 millioner daggamle slaktekyllinger. Og vi har planer om å vokse videre.

Thime Station Thime Station er stedet for det voksne publikum. Vi byr på en fyldig meny med nærmere 60 typer øl og 130 typer Norsk fatmodnet akevit.

Waco Waco Forsikringsmegling AS er en frittstående megler og rådgiver innen forsikring. Selskapet ble etablert allerede i 1987. Vi startet da med megling mot forsikringsmarkedet i Lloyds i London. Senere har megling i det norske markedet av person-, pensjons- og skadeforsikring vært vårt satsingsområde.

Sharp Center Stavanger Hos oss får du gode råd og de beste løsningene – enten det gjelder IT-løsninger, data i skyen eller multifunksjonsmaskiner.

Jæren Forlag Jæren Forlag ble etablert i 2012, og er på kort tid blitt et av de ledende forlag i landsdelen. Vi gir ut alle typer bøker, men så langt dominerer sakprosa. Mange av bøkene vi gir ut er beregnet for det nasjonale markedet, men vi har også utgivelser av lokale bøker og «bestillingsbøker» for bedrifter. Hva er det så som kjennetegner oss? «Flotte bøker», «markedsorientert» og «gjennomføringsevne» er noe vi høre fra mange. Med utgangspunkt fra Jæren så vektlegger vi i hvert fall arbeidsomhet og skikkelighet. Og lover vi noe, så står vi for det. Vi elsker utfordringer som setter kreativiteten i gang, og ser stort sett muligheter de fleste steder. Bøker er «gildt».

Jobzone Hos oss i Jobzone Stavanger finner du et entusiastisk team av rådgivere som hjelper deg å finne riktig person til riktig jobb i hele Rogaland. Som medlem av den landsdekkende Jobzonekjeden har Jobzone Stavanger en stor og profesjonell organisasjon i ryggen. Jobzone Stavanger dekker hele Rogalandsområdet, og tilbyr alle rekrutterings- og bemanningstjenester. Samtidig er vi lokalt eid. Det betyr at vi som jobber her har lokal forankring og kjenner miljøet, menneskene og vårt lokale marked. Det gir trygghet både for jobbsøkere og kunder.

Serika Takst Serika Takst AS tilbyr skadetakst, boligtakst og energirådgivning, både for privatpersoner og bedrifter. Vi påtar oss takstoppdrag i hele Rogaland og områdene Jæren, Stavanger, Sandnes og omegn. Dersom du har fritidsbolig du tenker å selge, tar vi også gjerne turen til Sørlandet eller Sirdal. Firmaets opprinnelse går helt tilbake til 1953, da Anders I. Serigstad startet opp som Byggmester på Bryne. Ingvar Serigstad overtok bedriften i 1995 og endret navnet til Serigstad Bygg.

Nyyyt Nyyyt blei stiftet 10.november 2005 av 7 lokale gårdbrukere, hvorav 3 av de opprinnelige eiere er igjen. Georg-Fredrik, Kristoffer Emil og Kjell Ivar – alle med etternavn Ueland. Vi i Nyyyt brenner for kvalitetskjøtt. Vi håndplukker kjøtt av beste kvalitet slik at det kommer kresne kunder til gode, og ikke minst gir det merverdi til bøndene vi samarbeider med. Vi leverer til restaurant-, butikk- og privatmarked. #Alt starter hos bonden

EIK senteret Er det noen som har kunnskapen og historikken i det norske landbruket, så er det oss! Eikmaskin er et ærverdig norsk selskap med røtter tilbake til 1906. I 1938 fikk vi Fergusons første eksportkontrakt, og Gråtassen revolusjonerte norsk jord- og skogbruk i etterkrigsårene. 

Jæren Olje Fra hovedadministrasjonen på Vigrestad styres driften av olje- og bensinleveranser til entreprenører, landbruk, marinaer, fyllestasjoner og husstander. Jæren, Agder, Randøy, Finnøy og Haugaland Olje har flere tusen kunder, mange av dem små, men alle vesentlige i utviklingen. Årsomsetningen er på ca 570 mill i 2019. Tallene overrasker de fleste. Ingen kommer på at vi jobber med slike størrelser. Vi har en folkelig og personlig stil, snakker direkte med kunden, er tilgjengelige og serviceinnstilte.

Info Vest Forlag Info Vest forlag har siden 1985 levert fagbøker, spesialpedagogisk litteratur og skjema til bruk i skoleverket, barnehager, PPT og andre som  har nytte av våre produkter. Vi  utvikler og formidler publikasjoner for en best og enklest mulig hverdag for skoler, barnehager og PPT-kontorer i Norge, samt til høgskoler/universiteter, skoleadministrasjoner, pedagogiske sentra, Statped og andre lag og organisasjoner. Vi har knyttet til oss forfattere som har lang fartstid innen våre fagområder og som i det daglige jobber med barn og unge. Dette gir oss en unik nærhet til ulik problematikk og løsninger. 

Wisser Rådgivningen har som basis i People + Process + Technology. Det er en avveining hvordan man skal implementere forskjellige systemer for at hele organisasjonen skal bli med å dra nytte av løsningene. Wisser AS er spesialister på drift av Microsoft SQL Server. Med erfaring siden 2001 fra flere av Norges største selskaper så har vi oversikt over hva som skal til for å få et velfungerende databasemiljø.

Reklamehuset Egersund New Wave Profile er en gruppering med over 23 selvstendige bedrifter i Norge og ytterligere 130 i resten av Norden. Vi består av uavhengige profileringsselskaper som allerede har etablert et samarbeid med vår hovedleverandør New Wave Group allerede i 1998. New Wave Group er et svensk børsnotert selskap med sterk fokus på profilering og med en meget sterk varemerkeportefølje. Sammen jobber vi for å skape attraktiv og effektiv profilering for de nordiske selskapene.

Renovasjonsservice AS Renovasjonsservice AS har besøksadresse Jærvegen 142, 4349 Bryne. Selskapet ble stiftet i 1980 og er registrert under bransjen avfallsinnsamling

iiS of Norway Iis of Norway er en familiebedrift som holder til på Sæland på Jæren. Inspirert av de billedskjønne, men værharde, omgivelsene designer og produserer mor og datter Seland moderne plagg med sterke røtter i norsk, tradisjonelt håndverk.

DKAR Eiendom Navnet DKAR uttales dekar, som igjen er den offisielle norske måleenheten for tomtestørrelser, 1000 m². Betydningen vi har gitt hver bokstav i navnet, skal gi oss styrke til å utvikle områder på Jæren, kvadratkilometervis. En spennende utfordring for oss, for fremtiden og kanskje for deg.

Coca Cola Verdens mest kjente leskedrikk ble oppfunnet av apotekeren John Stith Pemberton i 1886, mens han eksperimenterer hjemme for å finne en oppkvikkende kur mot hodepine. Kombinasjonen med vann og kullsyre blir til den verdensomspennende suksessen Coca‑Cola®. 

Bryne Revisjon Bryne Revisjon AS er et frittstående revisjonsselskap som ble stiftet i 2002. Vi er i dag fem ansatte, hvorav to er statsautoriserte revisorer og tre registrerte revisorer. Sammen kan vi tilby allsidig praksis og erfaring innen revisjon og rådgivning. Bryne Revisjon AS har bred erfaring innenfor de fleste bransjer. Vi holder til i Meierigata 17 i Bryne sentrum.

Lubrinor Lubrinor AS er er ungt selskap, stiftet i 2010. Men vi som eier selskapet, Kurt Wiig og Kjell Hognestad, har bøttevis med erfaring innen hydraulikk og oljeprodukter generelt. Lubrinor holder til i Industrivegen 6 på Ålgård i Rogaland. Her har vi et rikholdig lager av olje – og det vi ikke har inne, skaffer vi.

Dobra  – Bemanningstjenester. Vi rekrutterer, ansetter og leier ut høyt kvalifiserte medarbeidere fra Polen til det norske markedet. Vi legger vekt på at alt foregår innen lovlige rammer mht oppholds- og arbeidstillatelser, skattetrekk, forsikring, arbeidsgiveravgift, bosted og transport. Vi har bygget gode relasjoner med våre kunder, spesielt i Rogaland, hvor vi har vårt hovedkontor.

Sparebanken Vest Vi er Norges tredje største sparebank og et komplett finanshus for mer enn 290 000 person- og bedriftskunder. Vi er stolt over å være et selvstendig finanskonsern med hovedkontor i Bergen, med en viktig rolle i mye av den verdiskapningen som skjer på Vestlandet. Hos oss vil du møte en personlig bank, med dedikerte rådgivere. Vi er tilgjengelig der du er, enten du ønsker å møte oss på ett av våre kontor eller hos vårt kundesenter som er åpent hver dag mellom 07-23.00

Coop Coop er Norges nest største dagligvareaktør. Som forbrukereid organisasjon skiller Coop seg fra konkurrentene. Dette gjenspeiles i vår visjon – det skal lønne seg å velge Coop. Gjennom medlemskap i et samvirkelag er det Coops nærmere 1,8 millioner medeiere som eier virksomheten. Medeierskapet gir mulighet til å påvirke, og til å ta del i overskuddet som skapes. Vår form for verdiskaping handler ikke om å gjøre noen få personer rike, men å skape verdier for de mange. Derfor er vår visjon: Det skal lønne seg å velge Coop. Det gjelder ikke bare for våre kunder og medeiere, men også for leverandører, ansatte og for samfunnet som alle våre medeiere er en del av.

Multiblokk Multiblokk AS er blant landets største og mest innovative produserer av belegningsstein , heller, kantstein, støttemurer og permeable dekker. Nyskapning og inovasjon har alltid preget bedriften. Vi har samme eiere som Skjæveland Cementstøperi AS, en av landets fremste produsenter av rør, kummer og fordrøyningsmagasin – i prinsippet alt under bakken. De senere årene har Multiblokk og Skjæveland i tett og konstruktivt samarbeid ytterligere samkjørt våre produkter knyttet til overvannshåndtering. Resultatet er helhetlige løsninger som ivaretar behovet for overvannshåndtering fra vannet treffer bakken.

NRE Nærbø Installasjon ble etablert i 1948 som en avdeling i Nærbø Handelslag, mens Reime Rør var en del av Reime & Co og ble også startet rett for 50 tallet, i 1949. Begge selskap var veldrevne og var selskaper med godt renome og lange tradisjoner. Nærbø Rør og Elektro startet i felles lokaler i Nærbøsenteret, med lager i den gamle jernbane godsen, men i 2009 flyttet både utstillingslokaler, kontorer og lager til Bjorhaugslettå 10 på grunn av plass- og logistikk utfordringer.

Tubedrill Tubedrill startet opp i 2010. Målet vårt var, da som nå, å være best på det vi holder på med – boring av rundstål. Vi er et knippe muntre og målbevisste medarbeidere som holder til i lokaler på Nærbø, midt på frodige, flate Jæren. Tubedrill skal være best på hull, derfor økte vi i 2017 maskinparken til også å bestå av en honemaskin. Etter og ha mestret ulike utfordringer i flere år innen boring, er vi klare for å levere hull med enda finere toleranser og overflater. At vi er raske, betyr ikke at vi går på akkord med kvaliteten. Når vi går i gang med en jobb, handler det om millimeter. Hos oss i Tubedrill er presisjon og kvalitet en lidenskap.

DinGolfReise Vi har solgt skreddersydde golfreiser for over 122 millioner kroner, og hjulpet mer enn 13 500 gjester med sine golfturer. Dette gir oss stor erfaring, som igjen gir en trygghet for våre gjester. Vi liker å ha personlig kontakt, aller helst en telefonsamtale med våre gjester, før vi starter vårt arbeid med å lage golfturer som passer deg. På denne måten er det lettere å få frem detaljer, både med hensyn til hva dere ønsker, men også hva vi kan tilby. Du må derfor regne med at vi tar kontakt pr. telefon etter at du har sendt oss en forespørsel. DinGolfReise tilpasser golfreiser etter ønske, og vi har helt sikkert en golf-destinasjon som passer ditt behov, enten du reiser alene, eller sammen med en større gruppe.