Jan Egil Nærland er en av Norges dyktigste trenerkapasiteter. Jan Egil kommer fra trenerstilling i Team Norway/Norges Golfforbund, og har jobbet ca 30 år innen golftfaget. Blant annet 25 år i Stavanger GK, med varierte roller, inkludert flere år som hovedtrener i klubben. Videre har han vært 3 år som lærer ved golflinjen på Wang Toppidrett.

Jan Egil, sammen med Kjartan, legger opp til treninger mandager og torsdager fra mai til og med september, med både juniortreninger og vanlige klubbtreninger. I tillegg vil Jan Egil kunne tilby protimer disse dagene, enten single timer, eller gruppetimer. så her håper vi våre medlemmer ser nytten av å bruke dette nye tilbudet godt. Jan Egil vil også kunne tilby gode kurs/samlinger for våre sponsorer dersom det er ønskelig med slike arrangementer.

 

226396

 

Gunnar Husveg har spilt golf i 17 år.

Han er ansvarlig for VTG-kursene.

Gunnar utdannet adjunkt med opprykk. Ble profesjonell golfspiller i 1999, og fullførte i 2003 Høyere Trener Utdannelse i golf.

Fra 2003 til 2008 jobbet han i PGA-Norge som daglig leder for den Norske trenerutdannelsen i golf, og har utdannet ca 80% av alle de norske profesjonelle trenerene (PGA Club Professionals).

Han har jobbet som pro på Oppegård GK, Østmarka GK, Stjørdal GK og Skei GK, og er nå Headpro på Jæren GK, Ogna GK og Egersund GK.