JGK er så vidt i gang med turneringer i 2018. Det har ikke akkurat vært en utfordring å «styre køen» av spillere.. Vi vil med dette minne om de kommende turneringene og oppfordrer samtidig til at dere melder dere på. Det er verken «skummelt» eller «farlig» å spille turneringer. Flere av oss har kommet sist og vi spiller golf ennå…

 

Det er alltid premier på turneringene.

 

Jærmatchen  har frist for påmelding 10.5.18. Her kan du delta uansett handicap. Alle kan møte alle jo høyere handicap du har i forhold til motstander, dess flere slag får du. Du spiller mot den du blir trukket ut med innen en satt frist. Det hele ender opp med kvart-, semi- og til slutt finale en gang på høsten. Åpen for påmelding i golfbox.

 

3-køller er den 10.5.18 (Kr.himmelfartsdag). Dette er en stablefordturnering der du kun har lov til å bruke tre køller. Alltid en morsom og sosial turnering. Etterpå lurer de fleste på hva de skal med de 11 andre køllene i golfbagen. Bare å melde seg på i golfbox.

 

Jærdagsscramble er søndag den 27.5.18. Dette er en ultrasosial turnering der en spiller på lag med tre eller fire spillere. Antall slag etter lagets samlede handicap delt på antall spillere (det vil si at det kan være lurt å lokke med f.eks. nybegynnere med høyt handicap). Vi spiller «best-ball» – det vil si at alle fire slår slag to og så videre fra der den ballen laget mener ligger best ligger.

Påmelding til denne er også åpnet i golfbox.

 

Meld der på da – det verste som kan skje er at du blir kjent med enda flere kjekke golfere.

 

Jan Terje Strand