Onsdag 18.03.2015 hadde turneringskomiteen møte. Da fikk vi satt opp årets turneringer, turnerings bestemmelser ble satt (ingen vei tilbake) Årets turneringskomiteen består av:

Hans H. Kristensen
Jan Terje Strand
Carl Aarsland Jerstad
Stian Wærsland
Rune Vognsen
Stian Nedrebø

Med dette skal vi være godt rystet for å ta i mot akkurat dere golfavhengige på årets turneringer. Vi håper på godt vær og godt humør i år også:-)

Litt praktisk info:

Alle årets turneringer er lagt ut på golfbox (Nordea pairs mangler, men kommer snart), og noen er faktisk klar for påmelding (Påske scramble og Jærmatch). Turneringsoversikt vil også bli hengt opp i klubbhuset, denne vil inneholde dato, klokkeslett, turnerings navn og turneringsleder for den aktuelle turneringen.
Påmelding gjøres i Golfbox, skulle du ha problemer med og melde deg på i Golfbox sender du en SMS til turneringsleder for den aktuelle turneringen, så fikser han dette.

Jærmatch: I år vil vi henge opp full oversikt og tabell i klubbhuset, dette ble ikke gjort i fjor da vi prøvde ut ny turneringsmodul i golfbox. men meld dere på, vi håper på flere spillere enn i fjor.

Minner dere alle om, at det er viktig å gjøre seg kjent med turneringsbestemmelsene for de turneringene du ønsker å spille.
I år forlenger vi påmeldingsfrist til kl. 1800 dagen før turneringen skal spilles, men dette blir absolutt siste frist. startlister vil bli offentlige senest kl. 2000 dagen før.
Dette vil ikke gjelde for klubbmesterskap, Jærmatch og Jæren Open, da trenger vi mer tid. påmeldingsfrister kommer tydelig frem i Golfbox.

OBS! Vi har satt en grense på min. 20 spillere for at turneringer skal gjennomføres.

Vi har prøvd så langt som mulig å ta hensyn til større turneringer hos andre klubber.

Har du forsalg/innspill angående turneringer kontakt Hans Hermann Kristensen.
Dette kan bare gå GODT:-)