JUNI – MEDAL:
Så var juni over og igjen med strålende resultater.
Hele 21 spillere hadde 35 eller bedre i Klasse A og best av dem alle var Alf Inge Reime med 31.
2. plassen ble delt mellom Håvard Salte og Njål Sortland, begge med 32 netto og 4 runder spilt.
Arild Skjelbred, Sjur M. Stangeland og Bjarte Skrettingland hadde også 32 netto, men med færre runder spilt havnet de utenfor pallen denne gangen.
I klasse B var det også skarp konkurranse med 8 spillere med 35 netto eller bedre.
Best av alle var Livar Skrettingland med 30 netto.
2. plassen gikk til Kathrine Friestad med 31 (nykommer av året med kjempefremskritt) og 3.plassen til Emton Aadnesen med 32 (en årgangstraver i golfen som har kommet tilbake – jysla jillt)

Mens det er rimelig høyt deltagerantall i A-klassen, er det fortsatt ”god plass” i B-klassen og ikke minst i Dameklassen. Noen flere har meldt seg på i sistnevnte, men det er og blir årets store skuffelse, så damer – tar dere ikke utfordringen?????
Egen klasse i fremtiden krever at det er flere som spiller enn det som gjør det nå.

I Eclecticen er Ronny Ponni i føringen med 28, med Sjur Stangeland (29) og Jonas Øvestad (30) rett bak. Men her er det fortsatt et hav av muligheter igjen, spesielt ettersom banen bare har blitt bedre og bedre og det samme gjør vel de flestes form……
I Dameclecticen har Bjørg Schibevåg tatt en foreløpig klar ledelse med 42, foran Gro Vetrhus og Kathrine Friestad med 47, men……

JærCupkvalikken/Årets Medalist ledes også av Ronny Ponni foran Jonas Øvestad og Sjur Stangeland, men fortsatt er det mange poeng igjen å spille om før laget mot Solastranden tas ut.

Beste Bruttorunde over 18 hull ledes av Sjur Stangeland med pene 72, foran Ronny Ponni med 75 og Martin Lindhjem med 76.
Eclectic over 18 hull ledes av Jørgen Mikkelsen og Ronny Ponni med 63 foran Sjur med 66, men som for 9-hulls eclecticen er det mange muligheter igjen.
Og med det været som er meldt de nærmeste dagene kan det ikke bli annet enn jillt på kommende Torsdagsmedal og komiteen (ved Karl) lover at den snart er tilgjengelig på nettet. Han har svingt litt for mye på noe annet en stund…..

PS! Husk at dere ikke må legge inn scorer på fredagen FØR vi har fått lagt inn Torsdagsmedalen, ellers kan det lett bli at dere spiller Medal med feil HCP. Vi gjør vårt ytterste for å fa lagt det inn så fort som mulig, men noen ganger går det ikke bare ikke neste formiddag.