29 flotte sponsorer reiste til Kragerø Resort torsdag 15.oktober. Vi møttes til middag torsdag kveld kl.20.00. Noen hadde spilt andre baner på vei østover, mens andre kom «rett fra jobb». Buffeten smakte fortreffelig, og noen fortsatte med shuffleboard spill til sene nattestimer.

Sol fra skyfri himmel og null vind la en nydelig ramme over fredagens irish rumble. Flott og utfordrende bane i nydelig natur. På topp tronet Henrik Lode, Venke Årdal, Einar Otto og Alfie Haaland. Gratulerer! Sjur Stangeland ble dagens»Birdie-mester», og leverte et meget flott resultat! Vi koste oss med premieutdeling samt en Kahoot i et av resortens mange møterom, før vi igjen inntok et bedre måltid i restauranten. Mye lått og løye! Og- igjen – shuffleboard for noen i baren.

Etter frokost på lørdagen møttes vi i den flotte leiligheten som Geir Åge Austbø var så heldig å få tildelt. Atle Jerstad kjørte en faglig del med gruppearbeid med fokus på nettverket-muligheter og analyse. Spill på lørdagen var 2 manns scramble, og det ble jammen tett i teten! Men øverst, med bedre hcp kom Sjur Stangeland og Venke Årdal! Bra jobba! Nok en dag i sol og et par grader varmere enn dagen før. Helt nydelig! Premieutdelingen kjørte vi i toppsuiten til Geir Åge Austbø. Og mange kjekke «door prices» ble og trukket.

Søndagen var igjen tilnærmet skyfri men med en liten trekk. Og det ble igjen spilt irish rumble – og igjen – tett i teten. Helt til topps kom laget med følgende spillere: Jone Pollestad, Atle Jerstad, Leif Øvestad og Alfie Haaland. Da det var helt tett i tet ble dette vinnerlaget med beste score på siste hull. Grattis!

Vi er så glade for at vi fikk reise på sponsortur i dette «annerledes året». Flotte Kragerø Resort leverte, og når i tillegg været spilte så til de grader på lag med oss så ble turen helt fantastisk!

«Sponsortur æ galjilt», sitat Mona!