I år gikk sponsorturen vår til Lübker i Danmark.

32 ivrige golfere, en sammensetning av sponsorer og «Bryne Kro reisegjengen» inntok danskebåten onsdag 5.september. Den magiske trekk-kofferten til Helge Eggja stod for mye lått og løye når trekkingen av laga foregikk bak lukkede dører i bankettsalen. Noen mer fornøyde med fargene sine enn andre 😉

Senere fikk noen testet ut dansegulvet mens andre fikk seg gode timer skjønnhetssøvn før det skulle brake løs i den beinharde lagkonkurransen de påfølgende dagene.

Gjengen ble delt inn i 4 lag, med 8 på hvert lag. Og det viste seg å bli en tett kamp mellom laga. Vi spilte ulike former for lagmatcher, bla. fourball, scramble og best ball. I tillegg til single matcher. Dette gjorde til at vi fikk spille med mange forskjellige og det ble godt samhold på laga. Golfbilene fikk kjørt seg, da vi spilte 18 hull før lunsj og 18 hull etter lunsj, og ofte var det ikke tid til klesskift før lunsj/middag. Golf var i fokus!

Det hvite laget bruste med fjærene de første dagene, men måtte se seieren tapt til det blå laget som slo til på lørdagen og vant lagkonkurransen. Heder og ære var premien.

Søndagen spilte vi Irish rumble, fire personers best ball spilt med Stableford poeng. Første 6 hull, beste single score, neste 6 hull- to beste single score, neste 5 hull – 3 beste single score og siste hull- alle scorer tellende. Her gikk Anne Salte, Kjell Torvund, Tommy Madsen og undertegnede av med seieren. Verdt å få med at sistnevnte slo til med en 15 meters putt på siste hull!

Fornøyde og slitne inntok vi igjen danskebåten søndag kveld, med noe mindre futt enn på utseilingen.

En spesiell takk til draktsponsorer: Jæren Olje, Rogalandshus, Årdal Maskinering, Ålgård Landbrukssenter, inGolf365, Jæren Forlag og Bryne Kro og Hotell.

Takk for en nydelig tur! Gleder oss allerede til neste år 😊

Mona #nyfrelstgolfspiller