Sponsortur 2016:
I samarbeid med Din Golfreise arrangerte Jæren Golfklubb sponsortur til Atalaya Park Golf & Holiday Resort i Estepona/Malaga fra 15-19.10.
En god gjeng reiste grytidlig fra Jæren for å møte fantastisk høstvær og flotte spilleforhold på Atalaya’s Old og New Course, samt ikke minst på La Cala’s Asia og America.
En blanding av individuelle konkurranser (slaggolf og Stableford) var paret med lagkonkurransen (Fourball, Fourball Match og Irish Rumble).
Spennende og jevn var det hele veien etter mye flott golf. Alfi startet med å spille på 1 over par og ledet frem til siste konkurranse. Underveis ble han knallhardt presset av Jo Bratland med en 38 runde.
Tilsvarende var «nykommeren» Trond Bjørnsen hot ved flere anledninger og fikk bl.a. en flott 41 runde. Sammen med meget jevne og gode Kjell Torvund, Trond Tveit og Olav Madland lå alt an til en spennende Irish Rumble som siste konkurranse.
Der hadde Team Trond Bjørnsen en oppvisning av de sjeldne i lagspill og endte opp med smått utrolig 87 poeng, 11 poeng foran Team Jo Bratland.
For ordens skyld er 74 poeng «par» for Irish Rumble om alle tellende spillere spiller på sitt par.
Den hotteste av alle i Trond-flighten var Kjartan Kristjánsson. «He was on fire», gikk banen på 3 under par, – 44 poeng med en Eagle på index 1!!!!!
Med det superresultatet stakk Trond Bjørnsen av med totalserien, men med minst mulig margin på Jo og Alfi rett bak der igjen.

At det var et utrolig bra sosialt samhold og ditto kjempebra stemning underveis, gjorde det hele meget lystbetont for oss som arrangører.
Om stemningen skyldes mulighetene til å spille med utvalgte businesspartnerne (og det det kan bære med seg av muligheter) eller det gode været eller golfen – skal være usagt.
Mest sannsynlig er det vel kombinasjonen av alt samt det faktum at det var en utrolig positiv gjeng som var med på turen.
At jeg glemte å ta et lagbilde av alle i de flotte turskjortene som alle fikk – takket være god hjelp av Frøyland Gard, Årdal Maskinering, Grunn-Service og Rogalandshus – håper jeg kan skrives på konto for nybegynneriver.

Men ingen ting varer evig og til slutt var det tid for evaluering og hjemreise.
Selv om ordtaket «til lags åt adle kan ingen gjerast» nok fortsatt har gyldighet, både håper og tror vi at innspillene vi fikk vil gjøre neste års tur ril et enda bedre «største felles multiplum» for samtlige.
Da gjenstår det bare å si takk for i år og velkommen tilbake til ny Sponsortur i oktober 2017.

img_1688img_1670img_1671img_1685img_1687img_1633img_9469 img_9470