SEPTEMBER – MEDAL:
Komiteen (Karl) beklager dårlige kalenderkunnskaper (eller årvåkenhet), da vi (det kongelige) trodde at kommende torsdag tilhørte september, men det gjør den jo ikke.
Ergo iler vi til PC’en for å skrive oppsummeringen for september.

Det ble ingen ny Klubbrekord for antall deltagere, men det var nok vel optimistisk all den tid kveldene allerede er betydelig kortere.
Men oppmøtet er fortsatt bra og 4 muligheter gjenstår…..

Og at været og banen har vært bra, viser scorene igjen tydelig.
I A-klassen vant Alf Ingen Reime med strålende 30 netto, foran Håvard Salte 31 og Arild Rosseland 32.  Arild gikk foran Jonas Øvestad og Tore Helgesen som også hadde 32, men færre runder spilt.
14 spillere hadde 35 og bedre som resultat, ja til og med undertegnede klarte å komme på denne listen.  Kanskje et bevis på at det hjelper å ikke gjøre alt mulig annet 🙂

I Klasse B stakk Njørd Arne Sortland av med seieren med 31 netto.
Gabriel Block Watne tok 2. plass med 33 og Berit Solberg Hustoft  3. plassen med 36 netto, på flere spilte runder enn Berit Pollestad Sele.
Det lønner seg mao. å spille……

I Eclecticen fortsetter det stadig skiftende «været» i takt med forbedringene. Nå er Ronny Ponni i føringen med 26, mens Jonas Øvestad forsatt står på sine 27.
Sjur Stangeland følger med 28, mens Martin Lindhjem og Hans Herman Kristensen nå har fått selskap av Håvard Salte på 29.

Bak dem følger Jørgen Mikkelsen, Alf Inge Reime, Lasse Eggja og Arild Rosseland på 31.
Og spesielt the «A»-team (Alf Inge og Arild) har vist en forrykende form i det siste, så her er på ingen måte gavesjekkene skrevet ut.

I den uoffisielle «Seniorklassen» leder Gunnar Vestly foran sin sambygding Terje Frøyland  med 33 slag og på flere runder spilt (spiser de noe spesielt på Kverneland?).

I Dameclecticen har Bjørg Schibevåg beholdt en klar ledelse med 39 slag, selv om Else Johanne Sjøberg Bryne har tatt inn 1 slag og nå har 43.
Gro Vetrhus har inntatt 3.plassen med 44.
Rett bak lurer Berit Solberg Hustoft med 45 samt Berit Pollestad Sele og fjorårsvinneren Sigrun Klingsheim med 46.

Som en skjønner, heller ikke i dameklassen er gavesjekkene skrevet ut.
Jær Cupkvalikken er over for i år  og JærCup trofeet vunnet (HURRA!!!!!), men vi fortsetter med «Årets Medalist».
Her er fortsatt Ronny Ponni i føringen, men ingen ting er avgjort.
Både Martin Lindhjem, Håvard Salte og Jonas Øvestad og kanskje til og med Alf Inge Reime har
reelle muligheter til å hente hjem tittelen i løpet av de neste 4 torsdagene.

På beste Bruttorunde over 18 hull har nå Ronny Ponni utlignet Martin Lindhjems score på 70 og går foran på flere runder spilt.
Sjur Stangeland og Hans Herman Kristensen følger med 72.
Det er flere som har vist potensiale til å komme i kapp her, men en må «stå opp tidlig» for å bli ferdig…

I Eclecticen over 18 hull går scorene fortsatt nedover og Ronny Ponni er fortsatt i ledelsen, men nå med 55 – 2 slag ned fra forrige måned.
Også her er Martin på 2.plass med 57 . Klubbmester Hans Herman Kristensen følger på 59.

Da gratuleres alle vinnerne og vi ønsker velkommen til årets siste Medalmåned.  4 runder gjenstår før sluttresultatene skrives 22.10.

 

Komiteen