September Medal #4:
På denne tiden av året kan det absolutt være forskjeller i været i løpet av dagen og noen av oss studerte Yr rimelig nøye før vi bestemte oss for starttid.
Tror dere det hjalp? NEI.
De som skulle starte rett bak oss utsatte starten i ca. 2 timer og en av dem endte opp med en superscore. Hva skal vi lære av det? Ikke stol på værmeldingen og vær fleksibel så langt det går.
Erfaring nr. 2 er at komiteen vurderer om ikke det skal bli lov å slå den provisoriske ballen først. For uttrykket «any idiot can hit a good second shot» viser seg jo umåtelig ofte å stemme – også for de i komiteen – og det vil vi jo gjerne dra nytten av når ikke annet hjelper…..

Nåvel, vær og annet merakels til tross, både Sjur Stangeland og Sigbjørn Håland klinket til med 30 netto og gikk med det rett i tet i september i A-klassen. Mao. går det veldig godt an å spille meget god golf også på høsten.
Sigbjørn Håland fikk i tillegg en ny Birdie og inntok med det 2. plassen i Eclecticen med 29. Men nå er det hele 7 spillere med 30. Ergo kan vi se for oss flere aggressive spillere som vil gå for Birdie og det som bedre er de siste ukene – dette blir spennende.
I de andre konkurransene var det litt «status quo» – unntaket var Ronny med en ny Birdie på 18 hulls Eclecticen, så nå leder han der med 60.
Men vi vil påstå at alt fortsatt er åpent – om en står på helt inn.
Ellers har vi vært i stadig kommunikasjon med Solastranden om hva det blir til med årets JærCup. Banen deres er ledig neste helg, men de kan ikke garantere at de klarer å stille lag.
Ergo kaptein Kjartan, skal vi gå for det?

image img_0730_0730