Etter en «på par» uke i forrige uke (#22), med Martin Lindhjem (A) og Marit Pollestad (B) som de beste, var det tilbake med bedre vær og mer resultat-sving denne uka (#23)
I både A- og B-klassen ble beste score 32 netto ved Ronny Ponni og Bjørn-Helge Stokkeland. I A-klassen holdt det til en delt «2.plass», mens Bjørn-Helge tok en foreløpig klar ledelse i September Medal i B.
Men med 2 spillerunder igjen, er alt fortsatt åpent. Spesielt med tanke på det været vi har hatt de siste dagene og det som er meldt frem til og med neste torsdag…….

I Eclecticene har det vært en vesentlig endring de 2 siste ukene og når Arild Rosseland leverer Birdie på de 2 hullene han ikke hadde det på, så begynner resten av gjengen i A-klassen å få en seriøs utfordring. Men med 7 mann på 30 netto kan jo det meste skje.
26 er etter min husk tangering av beste vinnerscore i Eclecticen hittil – så blir det rekord i år Arild?
I B-klassen og Dameklassen er status stort sett den samme.

Årets Medalist ledes fortsatt av Morten Wærsland, men fjorårets vinner Martin Lindhjem har tydeligvis ikke tenkt å gi seg uten sverdslag.
Erfaringsmessig vet vi at mangt kan og skjer når en kan stryke dårlige runder…..
I 18 hulls Eclecticen er Martin Lindhjem, Jørgen Mikkelsen, Ronny Ponni og Sjur Stangeland like med 61, mens Jørgen Mikkelsen og Ronny Ponni stadig er best i Årets Bruttorunde med 71, foran Martin Lindhjem og Sjur Stangeland på 72.

Til slutt skal det nevnes at det vil være ballplassering innen en køllelengde på kortklipt område (fairway og forgreens) resten av Medalsesongen.

DSC09525