September og årets neste siste Medalmåned er i gang, også denne gangen med resultater i «Spitzenklasse».
Njål Sortland’s 31 på 9 hull og 62 på 18 hull, kan kun beskrives som hans livs runde så langt. Han «premieres» umiddelbart med en kraftig nedskriving og er samtidig et godt eksempel på at jevn og stødig trening på rangen betaler seg – før eller senere. GRATLA.
Arild Rosseland med 32, Rolf Malmin/Jo Bratland på 33 og Arvid Sør-Reime/Bjarte Skrettingland på 34, skal også nevnes. De får også en umiddelbar «premie» fra HCP-komiteen.😉
I B-klassen tok Morten Storhaug føringen med 36, foran Livar Skrettingland 37 og Super-Thuen (Anders) med 39. Ut fra tidligere erfaringer kommer det garantert mer på et senere tidspunkt.
Med 4 runder igjen å spille i september er intet avgjort, her er og blir det «early days».
I Eclectic for damer, i B-klassen og i 18-hulls Eclecticen er det i hovedsak status quo etter ukens runde, mens Arild Rosseland gravde frem en Birdie på hull 1 i A-klassen og økte sin ledelse til 3 slag. Kobbelet bak blir dog større og større og når de samtidig har vist kapasiteten ved flere høver tidligere, er neppe siste strofe sunget i denne visa heller.
Morten Wærsland beholder fortsatt grepet om Årets Medalist, mens vi stadig venter på at Solastranden skal komme med dato for JærCupen.
Ergo – følg med, still opp og spill og hvem vet, kanskje neste runde er DIN runde🏌⛳️😎

 

thumb_IMG_0905_1024