226694

«Rogaland Regiontour Junior 2013 ble avviklet under krevende forhold på søndag.

Rogaland Regiontour Junior 2013 ble avviklet under krevende forhold sist søndag. Under inspeksjon av banen på morgenen var store deler nærmest under vann og på hull 8 stod flagget på greenen under vann.  Derfor en kjempestor takk til Jan Refsnes som kom på noen minutters varsel og flyttet det og flagget på hull 4.
At samtlige påmeldte stilte opp etter været kvelden og natten før, var direkte imponerende.
Noen sågar helt fra Haugesund.  Det var derfor ingen stemning for å avlyse, gode klær hadde de med.
Heldigvis ble været bare bedre og bedre etter start og banen tørket opp i takt med det – dog uten å bli helt tørr.  Men det er flott å se hvor mye vann som kan forsvinne på noen timer.
Og jammen leverte ikke de unge prestasjoner det står meget stor respekt av – forholdene tatt i betraktning.  Det eneste «kjedelige», var at det ikke var flere med.  Nå flyttet vi arrangementet 1 uke for å komme etter skolestart, men vi har nok ikke vært flinke nok til å informere om turneringen. Her må vi gjøre enda noe nytt neste år.
Vedlagt kan en se bilder av spillerene i aksjon og i Golfbox finner en resultatene.
Vinner av klasse A: Bård Skogen fra Haugesund GK – med 72 slag netto (meget bra med 5,6 i HCP og første gang en spiller banene – og er 12 år)
Klasse B: Hans August Amundsen Kårvik +2 (ift. Hcp)
Klasse C: Karoline Hellevik (14p på 9 hull)
Av våre lokale spillere var Lasse Eggja enenste deltager, men kom på en flott 2. plass i klasse A.
Komiteen takker spillere og tilreisende foreldre for å bidra til en kjekke dag – takk!!!Bilde gallery Regiontour junior 2013
Turneringskomiteen