Oktober Medal + Årsoppsummering:
Oktober har vel vært som oktober sjelden har vært og resultatene for måneden gjenspeiler det. Men med tidlige kvelder blir det rett og slett ikke tid og lys nok for alle til å spille etter jobben.
Uansett – vinnere har vi kåret og i A-klassen er det Geir Åge Austbø som blir vinner med 32. Rolf Malmin tangerte det resultatet nå på siste spilledag, men med en runde mindre spilt ble det 2.plass. Ronny Ponni tok 3.plassen med 33.
I B-klassen stakk Morten Storhaug av med seieren etter knallsterke 29 siste spilledag. Espen Storhaug og Arild Skjelbred tok de neste plassene.

Så til årsoppsummeringen.
Eclectic Damer ble igjen vunnet av Bjørg Schibevåg med hederlige 39, foran Gro Vetrhus 41 og Kathrine Kristiansen 42.

I Eclecticens klasse A ble det ingen vesentlige endringer og Arild Rosseland beholdt dermed førsteplassen med sine 26 – mao. bare Birdier. Gratulerer!!!!!!!
Sigmund Håland ble nr.2 med 28 og Ronny Ponni nr. 3 med 29 – også. Eget pene prestasjoner.
I klasse B ble Espen Storhaug vinner med 34, foran Anders Thu og Ole Gabriel Kverneland på de 2 neste plassene med 36. Kun antall runder spilt skilte dem.
Faktisk det samme kriteriet som gjorde at Morten Storhaug og Geir Åge Austbø med samme score havnet utenfor pallen.

«Årets Medalist» har Morten Wærsland hatt et godt grep om lenge og nå er det ikke lengre noen teoretisk muligheter som kan frata ham denne flotte seieren.

«Årets bruttorunde» (over 18 hull) ble en meget jevn affære med 6 mann innen 2 slag.
Jørgen Mikkelsen ble til slutt vinner med 71 slag (16 runder spilt), men vi må nevne Ronny Ponni med samme score og 15 runder.
I det minste hadde Ronny beste Eclectic over 18 hull med småpene 58.
For alle resultater, se her: https://www.jgk.no/golfbox-turneringer-i-jgk/

Da er det bare å gratulere alle vinnerne. De som får gavekort (oktober og Eclectic vinnere) kan hente gavekortene i Proshopen umiddelbart.
Husk at gavekortene må være brukt innen 31.10, med mindre det er inngått avtale om annet. Og Proshopen er åpen og tilgjengelig under morgendagens dugnad. Mao. enda en grunn til å stille opp – i tillegg til finværet.

Så takker vi i komiteen for et begivenhetsrikt år og er som alltid åpne for innspill om endringer til neste års utgave av Medal.
Vel møtt til våren

bty

bty

imageimg_9991