Jæren Golfklubb opplever god vekst i medlemmer, og særlig kjekt er det at vi er på god vei til å etablere en god juniorgruppe.

I tråd med vår handlingsplan, styrker vi nå vårt tilbud til junior.

Fra og med onsdag 12.august starter vi et nytt opplegg for juniorer mellom 11-19 år. Og vi er så stolte av at vi har fått Andreas Tendenes med oss til å ha ansvaret for denne gruppen som vi har valgt å kalle «Juniorgruppe for viderekomne».

Hver onsdag og fredag kl.17.00-19.30 er Andreas på plass og han har lagt et knallbra opplegg!

For de som ikke kjenner Andreas fra før, her er litt info om han:

«Mitt navn er Andreas Tendenes. Jeg er 27 år og opprinnelig fra Nærbø. Jeg har vært mye involvert i Jæren Golfklubb tidligere. Jeg har stått i proshopen i 8 år i tillegg til jeg har vikariert som instruktør og gjennomført «Veien til golf» kurs. Jeg var først og fremst en svært aktiv spiller  fra jeg var 12 til 21. Mange medlemmer husker meg nokk som en liten gutt som satt på benken ved første tee og spurte om å få bli med å spille. Etter hvert satset jeg for fullt på golfen før jeg mistet motivasjonen og gikk en annen retning i livet. Fascinasjonen for idrett var likevel sterk. Derfor flyttet jeg til Bø i Telemark for å starte en idrettsutdannelse. Nå har jeg nettopp fullført en mastergrad i idrettsvitenskap i tillegg til pedagogikk. Jeg er dermed utdannet som lektor og idrettspedagog. Jeg flyttet nylig tilbake til gamle trakter og gleder meg til å ta opp golfen og involvere meg i klubben igjen.»

Vi gleder oss enormt!

Spre ordet, dette blir knall!