Da var første måneden av årets Medal ferdig og til tross for en skikkelig vårbløyte på siste spilledag, skjedde det endringer på resultatlisten i klasse A.
Atle Utbjoa spilte meget hederlige 32 netto og stakk dermed av med 1. premien.
På plassen bak var det utrolig jevnt med 5 mann på 34 netto.
Reglene sier at de som har flest runder spilt går foran og dermed kom Martin Lindhjem på 2. plass (4 ruder), mens Carl Jerstad og Lasse Eggja delte 3. plassen (3 runder).
Stian Wærsland (2 runder) og Sjur Stangeland (1 runde) hadde også 34 slag netto.

I klasse B vant Asbjørn Hiksdal med 33 slag netto foran Gabriel Block Watne og Livar Skrettingland på delt 2. plass med 35 slag og 2 runder spilt.

I kvalifiseringen til JærCupen/Årets Medalist har Jørgen Mikkelsen tatt en snau ledelse foran Marin Lindhjem og Jonas Øvestad, men her er vi tidlig i sesongen.

Eclectic har Jonas Øvestad et foreløpig grep om med 32 slag etter bl.a. Eagel på hull 8, mens Jørgen Mikkelsen og Martin Lindhjem følger nærmest med 34.

I dameklassen har det foreløpig bare vært med 1 – en – dame, så Gro Vetrhus ledelse er klar.
MEN – hvor blir dere av dere andre jenter?????

I Medal Championship – beste bruttorunde over 18 hull – leder foreløpig Martin Lindhjem med 78 slag foran Ronny Ponni Einarsen 79 og Jørgen Mikkelsen og Arild Rosseland på 80.

I all hovesak har påmelding og registrering i turneringsboka gått greit, men det er sendt noen påminnere, for er du ikke påmeldt begge plasser, blir det disk – som i en hvilken som helst annen turnering.
De som spiller med HCP <11,5 og som kan være med i både 9 og 18 hulls turneringen, må melde seg på i begge turneringene,
Dette er kun ment som en vennlig påminner fra komiteen, for vi synes det er like kjedelige å diske hver gang, men reglene må være like for alle.

La oss håpe at det blir «kom mai du skjønne milder», og for de av dere som glemmer og tror alt var mye bedre før, så er dette bilder fra en turnering i 2004.

Picture 016 Picture 019 Picture 020 Picture 018 Picture 017