AUGUST – MEDAL:
Snart står klubbmesterskapet for tur og formen begynner tydeligvis for alvor å komme på plass (PS – Husk å melde deg på).
At det og er flere og flere som deltar på Medalen er og gledelig, i august totalt 68 spillere.
Kanskje kan vi sette ny Klubbrekord med over 100 deltagere i september?  La oss gå for det, inviter med en kompis neste gang.

Og at sommer og sol gjør oss godt – på så mange vis – er scorene i august et klart bevis på.
I A-klassen var det 4 mann med 31 netto og hele 20 spillere som hadde 35 eller bedre som resultat.  Det er strålende og må og være et bevis på at banen også er i «brukbar» stand. (PS – undertegnede har ennå ikke sett den siden 27.07 pga. ferie).

Klasse ble vunnet av Ronny Ponni og Martin Lindhjem – begge med 4 runder spilt.  (Bilde viser Ronny – totalt utslitt mens han soler seg i glansen over å ha tatt igjen Martin på siste runden)
3. plassen gikk til Håvard Salte med samme score og 3 runder spilt.
Og det er vel første gang i vår historie at en havner utenfor premiepallen med 31 netto – som Rolf Malmin gjorde.  Men slik er reglene og når en kun har spilt 1 runde…

Gledeligvis var det ny «deltagerrekord» for året i både Klasse B (28) og i «Dameklassen» (9) og også her var det mange flotte scorer.

1.plassen gikk til Berit Solberg Hustoft med 33 netto (3), foran Bjørnar Halvorsen og Emton Aadnesen på delt 2.plass med samme score og 2 runder spilt. Rett bak fulgte Vidar Haukalid (34 og Livar Skrettingland (35).

I Eclecticen skjer det stadige endringer/forbedringer. Ronny Ponni er fortsatt i føringen sammen med Jonas Øvestad, men nå har de begge 27.
Men de andre forbedrer seg også, Sjur Stangeland er rett bak med 28 og Martin Lindhjem og Hans Herman Kristensen har 29.
Som sagt før – det fortsatt et hav av muligheter igjen, og banen og formen er jo tydeligvis på stigende kurs.

I Dameclecticen har Bjørg Schibevåg fortsatt en klar ledelse, nå ned med 2 slag til 39.
Else Johanne Sjøberg Bryne har inntatt 2. plassen med 44, mens Berit Solberg Hustoft og Kathrine Friestad følger 45.
Deretter følger Gro Vetrhus og fjorårsvinneren Sigrun Klingsheim – som også har startet Medalsesongen igjen – med 46 slag.

Jær Cupkvalikken ble avsluttet 13.08 (iht. reglene) og de 8 kvalifiserte var: Ronny Ponni, Martin L., Jonas Ø, Håvard S., Jørgen M., Alf Inge R., Njål S. og Sjur S.   Runner-ups var Gunnar V. og Jo B.

Årets Medalist (som går ut sesongen og har er status ut august) viser nesten samme resultater som i Jærkvalikken, men med litt internrokering i rekkefølgen, samt at Arild Rosseland har skjøvet Jo Bratland ut fra topp 10.
Men her er det fortsatt mye heder igjen å spille for/om.

Beste Bruttorunde over 18 hull ledes nå av Martin Lindhjem med en meget pen par-runde den 13.08, foran Ronny Ponni (71) og Sjur/Hans Herman (72).
Eclectic over 18 hull ledes av Ronny Ponni med 57, foran Martin 58 og Hans Herman 59. Som for 9-hulls eclecticen er det mange muligheter igjen.

Da gratulerer vi alle vinnerne og ønsker velkommen tilbake til Medal etter ferien.

PS! Vi minner om at dere ikke må legge inn scorer på fredagen FØR vi har fått lagt inn Torsdagsmedalen, ellers kan det lett bli at dere spiller Medal med feil HCP.