Årets Klubbmesterskap ble en suksess! Solfrid hadde stålkontroll på scorer og flighter, mens Jan Terje og Reidar hadde roen på lapskausen. Nydelig vær og nydelig bane. God stemning og variabel putting.

Det var totalt 55 påmeldte, og det ble kåret klubbmester i 4 klasser.

Senior Damer  hadde 5 påmeldte, tre spillere igjen etter cut til søndag. Bodil Kjær Nicolaisen holdt ledelsen fra begynnelse til slutt, og vant med 210 slag, 14 slag fremfor Torhild Øgård på 2.plass og 22 slag før Ruth Turid Søreide på 3.plass.

I Klassen Herrer måtte det omspill til for å kåre en vinner. Og til slutt var det Jonas Øvestad som fikk 1.plassen. Både han og Sjur Midtun Stangeland hadde 228 slag etter 54 hull. Og det ble omspill på hull 9. Sjur fikk 2.plass og Arild Rosseland ein flott 3.plass, 2 bak vinneren. Det var tett kamp i denne klassen, 4. og 5. plass var bare 3 slag bak vinneren. Totalt var det 21 påmeldt i klassen, en dukket ikke opp lørdag og cut gjorde at det var 14 spillere igjen til søndag.

Klassen Senior Herrer hadde 18 deltakere og cut gjorde at det var 12 spillere igjen til søndag. I år taklet Carl Aasland Jerstad favorittstemplet og stod igjen som vinner med 252 slag etter 54 hull. Like gjevt som trofeet var nok glasset med hjemmelagt ripsgele som han og vant. Donert av Solfrid herself 🙂 Tre slag bak, på 255 slag, var det hard kniving om andreplassen, men på grunn av bestemmelse om at det er siste 36 spilte hull som avgjør, ble det Sigmund Håland som fikk 2.plass og Atle Utbjoa kom på 3.

I Klassen Eldre Senior Herrer +65 var Terje Frøyland en suveren vinner med 173 slag etter 36 hull. Andreplassen gikk til Gunnar Vestly med 180 slag, og tredjeplassen til Karl Ivar Gundersen med 182 slag. Det var 11 deltakere i klassen og 7 klarte cut’en og fullførte søndag.

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav