JG2013TurneringKlubbmesterskap

Klubbmesterskap ble avviklet under strålende forhold og mye spenning

Klubbmesterskapet ble avviklet sist helg under til dels strålende forhold, selv om vinden var litt generende på lørdagen. Ikke i manns minne kan vi huske lignende forhold i et KM, så det var avgjort noe vi fortjente.

Ååååå du så kjekt det var med sol og varme i et KM J

Men når været var meldt så bra lenge før påmeldingsfristen gikk ut, var det litt skuffende at vi ikke ble fulltegnet.  I siste liten ble det gjort en endring slik at Senior Damer skulle spille 18 hull hver dag og da fikk vi i det minste med noen i den klassen også.

Målet er å kåre den beste spilleren i hver klasse, så da får vi heller se på turneringsformatet for de respektive klasser slik at det blir god deltagelse.

I konkurransen var det spenning i de fleste klasser til langt ut på søndagen, men det viste det seg at de ”gamle traverne” – som så ofte før – har erfaringen som skal til når det virkelig drar seg til.

Eller hva skal en si når det skiller et slag mellom Arnstein Leidland, Martin Thu, Karl Gundersen og Terje Frøyland før sisterunden i Senior Herrer og fjorårsmester knuser til med en 39 runde – turneringens beste i Seniorklassen også der og da?????

Ryktene om Terjes kjemperunde kom lederballen for øret før utslag på hull 6.
De forsøk som var på å svare, gikk bokstavelig talt til skogs og over stokk og stein, så det ble dacapo.

Ilse Olsen tok en relativt klar seier i Senior Damer, mens Gry Maråk klart viste hvem som var storesøster i Dameklassen.

De 2 søstrene likte tydeligvis godt selskap og det å ha publikum, for maken til oppvisning som de hadde på siste greenen skal du lete lenge etter.
Først chip’er Eva elegant i fra 5-6 meter utenfor greenen, før Gry like selvsagt senker sin putt fra rett utenfor greenen.  Alt til publikums store beundring, glede og applaus.

I juniorklassen hadde Lasse og Andreas en lang og durabelig fight, som etter hva vi forstår først vippet klart i Lasse´s favør på det 51 hullet.  Det er utrolig kjekt for oss  ”eldre juniorer” å se disse 2 smidige og spenstige karene svinge.

Også i herreklassen var spenningen til å ta og føle på utover søndagen, med Sjur i tet. Men ingen klarte å gjøre noe med den unge ringreven Jonas Øvestad da ”klokka” begynte å ringe for alvor. Etter noen småsprekker av de andre på 5 runden, kontrollerte han feltet greit inn til sier i flott stil.

I talen takket Jonas banemannskap og frivillige som hadde lagt forholdene så flott til rette for at spillerne skulle kunne få denne fine opplevelsen. Vi andre er med i hurra-roppene til dere alle, men kanskje litt ekstra til Berit og Marvin Hustoft for ei lang helg med tørste og sultne spillere som ikke kunne få resultatene raskt nok.  TUSEN TAKK alle sammen.

Vi gratulerer alle vinnerne og viser til Golfbox for flere detaljer.

For fullstendig resultatliste

Klikk her