Juni Medal #1:
«Bojarenes inntogsmarsj» er et kjent og storslått musikalsk stykke, og nå ser det omsider ut som om vi har fått vår lokale «inntogsmarsj» av jenter på Medalen.
Hele 10 av dem stilte i gårsdagens – og det er JYSLA gildt. Og de er ikke beskjedne heller, siden de inntok de 5 første plassene i B-klassen.
Best av alle var Kristine Madland og Bjørg Risanger med flotte 35 netto.
I seg selv en interessant «konstellasjon» – den ene ung og lovende, den andre lovende…..
Deretter fulgte Marit Pollestad og Olaug V. Seland på 36 og Vigdis Skintveit på 37.

I A-klassen var Oddgeir Kverme den helt hotte med 32 netto, tett fulgt av Gabriel Block Watne og Morten Wærsland med 33. Hele 5 mann hadde i tillegg 34 og blant dem viste styreleder Bjarte Skrettingland klare prov på at han også kan svinge golfkølla.
Men juni er og blir ung og siden dette bare var runde #1 av 5, har vi mye moro og spenning i vente på en etter hvert veldig god bane (stor takk igjen til klippegjengen som gjør en kjempejobb for oss andre ved å ha banen klar til kl.11:00)

Eclectic for damer ledes fortsatt av Gro Vetrhus, nå med 44. Men gjengen bak jakter i flokk og nærmer seg.. Bjørg Risanger og Olaug V. Seland er de som er nærmest med 45.

I Herreklasse A er fortsatt Ronny P i tet med 31, men har nå fått selskap av Morten Wærsland.
Tomas Klingsheim følger på 32.

I herrerklasse B er Ole Gabriel Kverneland i tet med 38, foran Vidar Haukalid med 39 og Anders Thu og Per Haugland med 41.

I Eclectic 18 hull og Årets bruttorunde var det ingen endringer, mens Morten Wærsland har passert Roger Lode i kampen om Årets Medalist.
Skal det bli «back to back» Morten?
Det har ikke skjedd før.

Til slutt:
– det går 90% + bra med påmelding etc. så heldigvis svært få diskvalifikasjon – good
– Husk at B-klassen er Slaggolf, dvs. hullete par + 5 er maks.(8-9-10). Det har moa. ingen hensikt å bruke tid, irritere andre og hulle ut på f.eks. 20 slag
– og velkommen tilbake til Medalen Gunnar (Husveg), det blir interessant å følge deg.

Da ses vi neste torsdag