Så var juli historie – i vært fall i Medal sammenheng. Og hvilken avslutning det ble.
For makan til det som skjedde i B-klassen har vi vel ikke sett tidligere.
2 på 30, 1 på 31 samt enda en på 32. Sistnevnte resultat ville normalt gitt seier og nå kommer du ikke en gang på premiepallen. Fra Spania ser det ut som om det har vært helt eventyrlige forhold, men ryktene forteller om heftige regnbyger. Uansett – banen må ha vært meget god og det samme har ikke minst spillerene vært.
Førsteplassen ble delt mellom Morten Storhaug og Sigurdur R.Asgeirsson, mens Espen Storhaug tok 3.plassen. Den uheldige 4.plassen tok Oddgeir Kverme.

I A-klassen var Enda en Storhaug – nå Petter- best med 31. 2. plassen gikk til Morten Wærsland med 32, samme score som Martin Lindhjem oppnådde i siste spillerene, men han har færre runder spilt. Ytterligere 9 spillere har under 35 i score, så du kommer ikke på pallen uten at du har hatt en kjemperunde.
Premiesjekkene vil være klare i løpet av ei ukes tid.

I JærCup kvalifiseringen har fortsatt Morten Wærsland god kontroll foran Simund Håland, Sjur Stangeland, Martin Lindhjem, Jo Bratland, Ronny Ponni, Roger Lode og Stian Wærsland. Men her kan det fortsatt skje relativt store endringer frem til endelig uttak om 3 uker. Stillingen i «Årets Medalist» er selvsagt den samme per nå.

I Eclecticen troner Martin Lindhjem, Alf Inge Reime, Arild Rosseland og Sjur Stangeland på topp med 30. Men de jaktes av et helt kobbel av spillere, så her er absolutt intet avgjort.
I B-klassen er Espen Storhaug intet med 35, foran Geir Åge Austbø 36 og Anders Thu, Bjørnar Halvorsen, Ingvar Wefring og Petter Storhaug på 38. Også her er jegerne mange nå før høstjakta starter for alvor.
I dameklassen beholder stadig Bjørg Schibevåg en tilsynelatende trygg ledelse på 39 foran Kathrine Friestad på 41 og Gro Vetrhus på 42. Men også her er det flere med klart stort potensiale som kan gjøre vei i vellinga.

Blant de som spiller 18 hull – og de er det heldigvis flere og flere av – er det også hard kamp. I Championshiprunden leder Ronny P med 71, foran Martin L. og Sjur S. med 72 og Jonas Ø. med 73.
Eclecticen føres av Ronny Ponni og Sjur på 62, foran Jørgen M og Martin med 64 og Sigmund H og Stian W på 65. Det er mao. på ingen måte avgjort her heller.

Da gjenstår det bare å ønske en fortsatt god sommer fra en meget sval sommerkveld i sør samt å ønske alle velkommen tilbake til nye dyster i august. «Stau pau»😎🏌⛳️