Som klubbens medlemmer kanskje har med seg,  så søkte Jæren GK for en tid tilbake etter ny Pro/trener med målsetting om å bedre/utvide vårt treningstilbud til både nybegynnere og viderekomne golfere. Vi vil i den anledning informere om at vi nå styrker vårt trenerapparat med Jan Egil Nærland som er en av Norges dyktigste trenerkapasiteter. Jan Egil kommer fra trenerstilling i Team Norway/Norges Golfforbund, og har jobbet ca 30 år innen golftfaget. Blant annet 25 år i Stavanger GK, med varierte roller, inkludert flere år som hovedtrener i klubben. Videre har han vært 3 år som lærer ved golflinjen på Wang Toppidrett. Vi gleder oss stort til å få med Jan Egil på lasset.

Jan Egil, sammen med Kjartan, legger opp til treninger mandager og torsdager fra mai til og med september, med både juniortreninger og vanlige klubbtreninger. I tillegg vil Jan Egil kunne tilby protimer disse dagene, enten single timer, eller gruppetimer. så her håper vi våre medlemmer ser nytten av å bruke dette nye tilbudet godt. Jan Egil vil også kunne tilby gode kurs/samlinger for våre sponsorer dersom det er ønskelig med slike arrangementer.

Gunnar Husveg vil fortsatt også være knyttet til klubben som ansvarlig for nybegynnerkursene, så vi ser frem til en spennende og begivenhetsrik sesong med håp om å få se flere nye ansikter på banen.

Klubben ønsker med disse grepene å løfte nivået et hakk opp, med den målsetting at flere begynner å spille golf, både barn og voksne. Vi håper våre medlemmer sprer det gode budskap og inviterer med seg potensielle nye golfere på kurs, trening og kjekke runder på banen.