«Dugnad æ sosialt og gilt» seie Jærbuen og stilte ganske så mannsterkt opp på dagens høstdugnad. Mer enn dobbelt så mange som var påmeldt meldte seg til tjeneste hos dugnadssjef Jo. Så bra var det at han meste gikk tom for oppgaver, men hva gjør det – bedre med noen korte og fokuserte «treff» enn de eviglange.
Inne fikk vi vasket og ryddet kjøkken og lageret, vasket vinduer inne (og ute), samt en skikkelige vask i krokene. Premiehyllene kom på plass og Viasat vises nå på den nye skjermen.
Møblene på terrassen ble satt på vinterlager og terrassen sopt og renset for gras mellom steinene.
På drivingrangen «fant» de en haug med baller, så nå er maskinene fulle igjen.😊
Parkeringsplassen ble ytterligere ryddet og oppgruset – og mer kommer fra Anders, Livar & Co.
De som beveger seg ned i kjelleren vil se at den neppe har vært så fin siden den var ny.
Golvet er sopt, hyllene ryddet, mye er kastet og maskinene står nyvasket og kan nesten ikke få vinteren fort nok overstått.
Ronny skal til og med montere «noe» som gir dem en liten lunk gjennom vinteren 😊.
Trenger noen noen enkle utestoler, har vi fortsatt noen billig til salgs (se Finn.no).
På banen er mye beskjært og mange bunkere er luket og kantspadd. Mao. arbeid som vi vil ha glede av er gjort til våren.
Når vi så kommer inn og kan slukke tørsten takket være Tom Ellingsen og samtidig få servert Berit’s herlig lapskaus og nystekte vafler, ja da var det meste så lørdagsfreden senket seg over golfgjengen.
Derfor en STOR takk til alle som kom og bidro i denne omgang.
Men vi har flere forbedringer på gang, så for de av dere det ikke passet for denne gangen kommer nye muligheter til å bidra. Alt i den hensikt å få et produkt vi kan være enda mer stolte av og fornøyde med.👍

img_9477 img_9478 img_9479 img_9482 img_9483 img_9484 img_9485 img_9486 img_9488 img_9489 img_9490 img_9491 img_9492 img_9493 img_9494 img_9497