63 positive golfere og «ikke»-golfere stilte til start på årets første Helmax-turnering lørdag 18.mai. Vêrgudene viste seg fra sin beste side, og la en fin ramme rundt arrangementet. 16 flighter fordelt på shotgunstart, med en liten rasteplass på hull 4 der Anne stod med forfriskninger og kake. Carl hadde kontroll på det spilltekniske, mens Mildrid svingte grytene og holdt god gang i grillen. Nydelig grillmat ventet på «hull 10», og alle mann»fikk plass inne i klubbhusets lokale.

Mange flotte resultater, og enormt «god lyd» rundt på banen. Spilleform var Scramble der alle på laget måtte ha et tellende utslag. Noe som viste seg å være en utfordring for enkelte lag 🙂 Helt til topps tronet til slutt Vestly/Vestly/Rismyhr/Frøyland Rismyhr med 36 poeng. Flotte Pro V-1 baller ventet vinnerlaget! Gratulerer så mye.

Arrangementskomiteen er strålende fornøyde med dagen, og er allerede i gang med planleggingen av neste Helmax-turnering. Takk til alle som deltok, og håper at vi ser dere alle igjen her på Grødai både på og utenfor banen 🙂