Årets store nasjonale GGG-turnering ble avviklet i går på Romerike Golfklubb under fine forhold og i godt vær👍😀.

Jæren stilte med 2 lag og gjorde det riktig så flott (Texas Scramble) med en 3.plass til det ene laget med 48 poeng (66 slag brutto og -6 står det skikkelig respekt av)😀👍 Vi hadde en som slo slag opp til 270 meter og en som satte «alle» putter fra 5-6 meter, da blir det lett god score. 

Mao. kjempestemning i flighten.

På det andre laget vant Elisabeth «nærmest linja» konkurransen (1 cm fra – målt og godkjent av golfpresident Marit Wiik, som hadde ønske om gjesteopptreden sammen med oss – veldig kjekt). Så nå vet hun både hva ei dælje er samt andre gode jæruttrykk innen golfens mangslungne verden.

Etterpå ble vi servert god grillmat av vertene og diverse door-priser gjør alltid godt på humøret. Alt i alt et flott arrangement som gjør at vi alt gleder oss til neste års utgave.

At vi i tillegg har veldig god tone med våre venner fra GGG på Ogna blir både lagt merke til og satt pris på, som bildet viser. Når Cato (fra Ogna) så topper det hele med HiO på hull 2 på dagens utspillsrunde, kan vi alle reise veldig godt fornøyde hjem igjen.👍😀»

Karl

At vi i tillegg har veldig god tone med våre venner fra GGG på Ogna blir både lagt merke til og satt pris.

Jæren stilte med 2 lag og gjorde det riktig så flott (Texas Scrambel) med en 3.plass til det ene laget med 48 poeng (66 slag brutto og -6 står det skikkelig respekt av)

Elisabeth «nærmest linja» konkurransen (1 cm fra – målt og godkjent av golfpresident Marit Wiik)

Etterpå ble vi servert god grillmat av vertene og diverse door-priser gjør alltid godt på humøret.