Jæren Open har etter hvert blitt en tradisjonsrik turnering, som vanligvis samler mange av de beste spillerne i distriktet.

62 av distriktets elitespillere stilte i helgen, til tross for litt dystre værutsikter. Det skulle vise seg til slutt at Været skulle seire på finaledagen. Etter at lederballen hadde spilt 6 hull, kom beskjeden fra dommerne, som nok mange hadde ventet en stund på, at banen nå var uspillbar på grunn av overvann på greenene og også i fairways, det vil med andre ord si at hele andrerunden blei annullert, og resultatene etter første dag vart  tellende.

Første dagen var heller ikke enkel, da det var en forholdsvis sterk nordlig vind, tross vinden var det mange bra resultat, men det var nok flere av spillerne som stusset over resultatet til Glenn Undheim Ogna, etter 9 hull (halvspillt) da var ha på minus to slag i forhold til banens par, som er 35 slag, men flere spillere fulgte hakk i hel, blant andre hjemmespillerne Ronny Ponni Einarsen og Martin Lindhjem, som hadde +2 og +3 etter halvspilt runde, Stavangerspilleren, Kim Sem-Henriksen gikk første 9 på par, og var da nærmest Glenn, 2 slag bak.

Ronny Ponni Einarsen fortsatte storspillet på back, og gikk da på 36 slag, totalt +3, det holdt til tredjeplass, kun slaget bak Sem-Henriksen på andreplass. Glenn Undheim gikk back 9 på +2 og totalt på banens par, 70 slag, han vant med det for andre år på rad. Martin Lindhjem endte på en kjempefin 6 plass og mottok med det den siste premien.

 

Resultater:

  1. Glenn Undheim, Ogna                                 70 slag
  2. Kim Sem-Henriksen, Stvg                           72 slag
  3. Ronny Ponni Einarsen, Jæren                   73 slag
  4. Neil Mckey Fraser, Stvg                              75 slag
  5. Espen Thomassen, Sola                              76 slag
  6. Martin Lindhjem, Jæren                             76 slag

Plass 1-6

Fra venstre : Neil, Espen, Kim, Glenn, Ronny, Martin

Se golfbox for fullstendig resultatliste :

(Golfbox) Turneringer i JGK