Gann Tre Driving range/ rangeballer #2:
Som nevnt i tidligere melding har vi fredag fjernet gamle baller på rangen og fylt opp med nye baller sponset av Montér/Optimera.
Som en konsekvens er det slutt på den «gratis lunsjen» som har vært. Men slik er det alltid – et tilbud som er for godt til å være sant, er nettopp det……

Dessverre har det oppstått et problem med vår nye ballmaskin som gjør at installasjonen av den blir ytterligere forsinket.
Inntil den kommer i drift vil følgende gjelde:

1. Du kan allerede nå kjøpe årskort på rangen for kr. 800. Familie (foreldre og juniorer – ikke studenter – som bor på samme adresse) betaler kun 1300kr. Dette er og blir svært konkurransedyktige priser.
2. Inntil videre får de som kjøper årskort utlevert 2 poletter – om gangen. Det skyldes begrenset tilgang til poletter. Når ny ballmaskin er på plass (forhåpentligvis innen 2 uker) får de en elektronisk brikke som inneholder 50 «klipp». Ved behov går en til Proshopen og får fylt den opp igjen.
NB!!! Det vil bli ført kontroll med hvor ofte brikken fylles.
3. Sponsorer og nyinnmeldte skal inntil videre også henvende seg i Proshopen og få utlevert 2 poletter om gangen. De vil få beskjed når de kan hente sin e-brikke.
4. En må betale et depositum for e-brikken på 100kr, 50kr refunderes når den leveres inn.
5. De som ikke ønsker å kjøpe «årskort» kan kjøpe bøtter for 25kr./bøtte.
Inntil videre gjøres det ved å kjøpe poletter i Proshopen. Utenom deres åpningstid kan en kjøpe poletter i boksen ved kaffemaskinen og betale i postkassen der.
Når den nye ballmaskinen er på plass kan en betale via kortleser på maskinen.
Ønsker en å kjøpe 10, 20 eller flere klipp, kan en kjøpe det i Proshopen når vi får e-brikken på plass.
100kr i depositum gjelder også her.

Og husk – Rangeballer brukes kun – KUN – på rangen.