Dagens BMW Open ble spilt i strålende sol, men noe vind, på en flott bane. Vinden så imidlertid ikke ut til å hemme spillerne all verden, når vi ser på resultatene. Med det været og det spillet måtte nesten trivselsfaktoren bli meget høy og den både så og hørtes ut til å vedvare lenge etter at de var inne.
I dameklassen vant Torill S. Hodne med 38 poeng foran Anne Salte med 32 og Berit Pollestad Sele med 30.
I herreklassen vant Ronny Ponni Einarsen foran Helge Eggja, begge med 38 poeng. Henrik Lode tok 3.plassen med 36. Totalt var 12 herrer på 30 eller bedre. For alle resultatene, se her:Resultater

«Closest to pin» på BMW-hullet (7), stakk Jørn Pollestad av med, mens Tomas Klingsheim og Anne Salte hadde «Longest drive» på hull 6. Ganske coolt at de 2 merkepinnene stod så tett på hverandre.

At alle fikk en flott BMW caps og BMW baller, gjorde alle til vinnere. En stor takk til BMW Bryne som igjen gav oss et flott arrangement – i år med ny deltakerrekord.
Og så lenge Inge Rossehaug kommer opp på steingarden kan vi etter sigende se frem til å treffes igjen «samme tid og sted» neste år – noe vi alle håper.

(Golfbox) Turneringer i JGK