August Medal:
Du store alpakka, skal det ingen ende ta. Ikke før har Anders Thu klasket til med 28 netto i B-klassen, før Bjørn-Helge Stokkeland drar til med samme superscoren.
Det er bare å gratulere med en nedskriving på hele 2,8 i HCP, men månedskonkurransen vant Anders på flere runder spilt.
På 3.plass kom Ingvar Wefring med pene 32.
I A-klassen deler Roger «Flying» Lode og Håvard Salte 1. premie.
Med meget pene 30 netto og 4 runder spilt, stod og står de likt.
3 plassen tok Arild Rosseland med 31, samme som Jørgen Mikkelsen men med en runde mer spilt.
Det nytter mao. ikke å «hvile» seg til pallen i Medalen – her må en prestere på et utrolig høyt nivå for å komme med. Eller hva skal en si når det er hele 25 spillere i A-klassen som har score på 35 netto eller bedre.
Med 8 Medalrunder igjen å spille i 2016, leder fortsatt Anders Rosseland Eclecticen i A-klassen med 28, men nå jages han av hele 5 mann (Martin Lindhjem, Morten Wærsland, Sjur Stangeland, Alf Inge Reime og Lars A. Aadnesen). Tror du siste ord er sagt, det tror ikke jeg.
I B-klassen leder Espen Storhaug med 35 foran Anders Thu og Geir Åge Austbø med 36, men også her er det flere som på langt nær har fått utløst sitt potensiale.
Bjørg Schibevåg leder som før Dameklassen med 39, men både Gro Vetrhus med 41 og ikke minst Berit Pollestad Sele med 43 nærmer seg. Kathrine Friestad med 42 tror jeg heller ikke har tatt ut hele sitt potensiale – eller?
Morten Wærsland fører stødig an i kampen om Årets Medalist, men når de 18 beste rundene av 28 teller, vet vi av erfaring at mangt kan skje når en kan stryke dårlige runder.
I 18 hulls Eclecticen har Ronny Ponni en snau ledelse på Martin Lindhjem og Sjur Stangeland (60 mot 61), mens Jørgen Mikkelsen og Ronny Ponni er best i Årets Bruttorunde med 71, foran Martin Lindhjem og Sjur Stangeland på 72.

Til slutt vil vi nevne at vi har mottatt noen kommentarer på at Turneringsboka ikke har vært klar i Klubbhuset kl. 11:00 (2 ganger) og at det ikke ble informert om ballplassering til de som gikk ut først nå på torsdag.
Komiteen beklager dette og skal selvsagt gjøre vårt beste for å forbedre oss, men vi driver på dugnad og feil oppstår her som i profesjonelle organisasjoner.
At banen ikke var klar kl.11:00 nå sist torsdag skyldes enkelt og greit at greenklipperen ikke fungerte. Kun en FANTASTISK innsats fra banemannskapene gjorde at dere fikk en nyklippet bane med bare ca 1 times forsinkelse.
Sånt skjer i laaaangt større organisasjoner enn vår, så det må vi leve med – så lenge det er unntaket og ikke regelen.

image image image