«Torsdagsmedal Oktober»
Da var årets Medal historie og om det var det som var årsaken til de mange «tårene» i går, skal være usagt. Uansett, de utfordrende spilleforholdene gjorde at de fleste av forståelige grunner holdt seg hjemme. Men årets ivrigste spillere, de var der i går også. Og at det lønner seg å spille Medal ofte, er de et meget godt bevis på. Men mer om det litt senere.

Resultatene for Oktober er gode, men ikke som sommerens elleville scorer.
Klasse A ble vunnet av Jørgen Mikkelsen med 33 slag, foran Martin Lindhjem med 34 (4 runder) og Arild Rosseland 34 (2 runder).
Helge Eggja, Håvard Salte og Sjur Stangeland hadde også 34, men med kun 1 runde spilt havnet de utenfor pallen.

I B-klassen stakk Njål Sortland av med seier med 31 slag. På 2.plass fulgte Steinar Bryne med 33, mens Else Johanne Sjøberg Bryne og Njørd Arne Sortland delte 3.plassen med 35 (begge har 2 runder)

I Eclecticen for Damer beholdt Sigrun Klingsheim ledelsen med sine 38 slag (5-3-6-3-4-6-3-4-4), foran Bjørg Schibevåg 39 og Else Johannne Sjøberg Bryne med 41 slag ((11 runder).
Bjørg Løland hadde også 41 slag, men med 8 runder havnet hun utenfor pallen i år.
Totalt har det vært med 12 damer og de har registrert 85 runder, så vi kaller det en god start men med forbedringspotensiale. Neste år håper vi damene klinker til for alvor helt fra starten av.

Så herreklassen, og det skjedde ingen store overraskelser under den tårevåte avskjeden.
Martin Lindhjem ble stående med sine 26 slag (4-2-3-2-3-4-2-3-3) og det holdt til seier med 2 slags margin foran Jørgen Mikkelsen. 28 slag hadde også Sjur Stangeland på 3.plass, med Jørgen hadde flere runder spilt.
Gunnar Vestly ble «Runner up» til pallen med sine 29 slag, foran Hans Herman Kristensen, Stian Wærsland, Ronny P Einarsen og Jonas Øvestad, som også hadde 29.
Men Gunnar kan skryte uhemmet av at han var beste Senior.

En interessant observasjon er at det er 3 spillere som har spilt > 20 runder (Martin, Jørgen og Gunnar), og vi ser resultatene. Vi andre får ta lærdom av det til neste år…..

Den uoffisielle «Året Medalist» (forlengelsen av JærCup-kvalifiseringen), ble også – ikke uventet – vunnet av Martin Lindhjem.

Vi i komiteen synes årets endringer etter vært fungerte godt, med et unntak – manglende hullscore. Men det var vi som sagt lovet. Vi maser videre og håper og tror den er på plass til neste år.
Men vi hører også gjerne fra dere om hva dere synes og hvilke eventuelle forslag til endringer/nye turneringsregler dere har. Til lags åt alle, kan ingen gjæra, men vi er lydhøre.
Et forslag som alt har kommet er å dele konkurransen mer etter HCP-klassene.

Da gjenstår bare for oss i Komiteen å takke så mye for Årets sesong, gratulere alle
vinnerene og ønske alle (og flere med) hjertelig velkommen tilbake i 2015.

Gavekortene skal være klare i Proshopen på lørdag.

Hilsen

Gunnar og Karl