226947 226948

Finalen i JærMatchen 2013 ble spilt i går kveld og Ronny Ponni Einarsen viste seg å bli for sterk for Hans Hermann Kristensen. Han kunne fortjent ta med Matchbøtta hjem.
Begge har hatt en flott sesong og vært i form over lang tid, inkludert  i JærCupen i helga, så at de endte opp som finalister var ikke overraskende.
For oss eldre var det en trøst at alder kanskje hadde en positiv betydning:)
Uansett – gratulerer til begge 2 med flott innsats.

Karl Gundersen


JærMatchen 3 runde
”3.runde er nå ferdigspilt og som vanlig har det vært vanskelig å forutse/tippe hvem som tok seg videre. Men noen gjengangere er det, så Match-formatet passer tydeligvis godt for enkelte.

Men som de sier – det er nå ”The Heat is on” og  det blir  helt sikkert mange spennende dueller i kvartfinalene.  Den første gikk allerede i går kveld mellom Reidar Skurve og Martin Lindhjem. Og for en ”rysare” av en Match det ble.

Seierherren hadde ”aldr vært lykkeligere” (J) til tross for nylig laksefiske i Cnanada og ny bil, men det er ikke rart etter så mange up’s and down’s gjennom 20 – tyve – hull, før det hele endelig ble avgjort med et strålende par.

Publikum som fulgte matchen, måtte tilbake til gamle dager for å kunne erindre tilsvarende spenning. Mao. – her har vi  mye å glede seg til, så la oss håpe vi blir invitert med på moroa.

NB!!! – siste spillefrist for kvartfinalene er 11.08

Turneringsleder

Karl”


 

JærMatchen 2 runde
JærMatchens andre runde er ferdigspilt og fortsatt uten tilsvarende overraskende resultater som i fotballcupen.
Vi minner om at tredje runde må være ferdigspilt innen 21.07.
Det er fortsatt noen som ikke har betalt startavgiften for de 2 avviklede rundene og vi ber om at så blir gjort så snart som mulig.

Med hilsen
Turneringsleder