Kart utilgjengelig

Dato/tid
Date(s) - 23/09/2020
17:00 - 19:30

Kategorier


Info om Andreas:
Mitt navn er Andreas Tendenes. Jeg er 27 år og opprinnelig fra Nærbø. Jeg har vært mye involvert i Jæren Golfklubb tidligere. Jeg har stått i

Junior satsning

proshopen i 8 år i tillegg til jeg har vikariert som instruktør og gjennomført «Veien til golf» kurs. Jeg var først og fremst en svært aktiv spiller  fra jeg var 12 til 21. Mange medlemmer husker meg nokk som en liten gutt som satt på benken ved første tee og spurte om å få bli med å spille. Etter hvert satset jeg for fullt på golfen før jeg mistet motivasjonen og gikk en annen retning i livet. Fascinasjonen for idrett var likevel sterk. Derfor flyttet jeg til Bø i Telemark for å starte en idrettsutdannelse. Nå har jeg nettopp fullført en mastergrad i idrettsvitenskap i tillegg til pedagogikk. Jeg er dermed utdannet som lektor og idrettspedagog. Jeg flyttet nylig tilbake til gamle trakter og gleder meg til å ta opp golfen og involvere meg i klubben igjen.
 

Nå har jeg fått ansvaret for en satsningsgruppe for juniorer.

Plan:
Disse øktene sammen med meg skal være kreative og kjekke, der jeg tilrettelegger øvelser ut fra spillerens nivå. På disse øktene er målet å ha det gøy, i tillegg til å forbedre spillerne på alle de ulike fasene av golfspillet. Vi kommer til å spille på hovedbanen, slå baller på driving rangen og ha masse ulike konkurranser på nærspillsområdet. Jeg ser veldig frem til å ha disse øktene.